100x je inleg bij goals PSV en AZ!

Eindhovens doelpuntenfeest en Pavlidis on fire: pak €100 bij goals van PSV en AZ!

17 december 2023 om 11:00
Laatste update: 16 december 2023 om 23:33

ADVERTORIAL - AZ ontvangt PSV zondag in de volgende topper in de Eredivisie. AZ doet volop mee om de tweede plek en zal PSV na een reeks van vijftien overwinningen weer eens pijn willen doen. De Eindhovenaren scoorden al 52 keer in het seizoen en lijken niet van plan te stoppen. Bij bookmaker JACKS.NL pak je tot 100x je inleg wanneer zowel AZ als PSV weten te scoren!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via een van de links in dit artikel. Maak een nieuw account aan en verifieer deze. Doe vervolgens een storting: een storting van €20 of meer geeft toegang tot de x50 boost, een storting van €100 levert de x100 boost op. Ga hierna naar de wedstrijd AZ - PSV en zet in op 'Beide teams scoren: ja', zoals in onderstaand screenshot is aangegeven.

Het is belangrijk dat je op deze bet inzet, anders werkt de boost niet. De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud. De maximale inleg voor de actie bedraagt €1, waarmee je tot €100 kan pakken wanneer beide ploegen scoren! Minder inzetten is uiteraard ook mogelijk. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust