Hartman tipte Slot over zijn fitheid

Dankbare Hartman leeft ‘jongensdroom’ bij Feyenoord: ‘Soms lastig te beseffen’

13 december 2023 om 21:37
Laatste update: 13 december 2023 om 23:42

Quilindschy Hartman is volledig op zijn plek bij Feyenoord. Dat vertelt de verdediger tegenover RTL. Hartman raakte onlangs geblesseerd door een botsing met Jordan Teze, maar hij is ook voor zijn laatste Champions League-duel van dit seizoen weer klaar en gretig als altijd.

Hartman is nog altijd dolgelukkig met zijn huidige periode bij Feyenoord. "Het is een jongensdroom. Alles wat ik nu leef. Die Champions League en het Nederlands elftal. Het is ook lastig te beseffen, want het lijkt normaal te worden. Ik geniet er natuurlijk van. Als kleine jongen kwam ik hier, dus voor mij is spelen in de Kuip überhaupt als bijzonder."

Dat Hartman tegenwoordig in de Champions League mag optreden is natuurlijk mooi, maar woensdagavond speelt hij wel zijn laatste optreden van dit jaar op het allerhoogste niveau. "Dat blijft echt kippenvel. Als je die muziek hoort, dan denk je: 'Ik heb het gehaald'. Het blijft prachtig om daar te mogen staan."

Ook Arne Slot vertelt tegenover Ziggo Sport, dat de linksback erg gretig is. "Hartman zei wel in het voorbij gaan: 'Trainer ik ben er weer helemaal klaar voor. Ik ben helemaal fit.' Dat wist ik natuurlijk wel vanuit de medische staf, maar de rest heeft dat signaal nog niet afgegeven."