Hartman in verband gebracht met Real Madrid: 'Denk dat hij daar zeker past'

Janssen ziet 'ambitieuze' stap Hartman: 'Ik denk dat hij daar zeker past'

13 december 2023 om 20:42
Laatste update: 13 december 2023 om 20:43

Quilindschy Hartman heeft de potentie om Real Madrid te halen, denkt Theo Janssen. De voormalig middenvelder stelt dat de Feyenoord-back eenzelfde type vleugelverdediger is als Marcelo.

Hartman heeft er nooit een geheim van gemaakt dat, als hij mag dromen, graag bij De Koninklijke wil spelen. "Real is de grootste club ter wereld. Maar die kunnen iedereen halen", zegt hij tegen RTL. "Het is ambitieus, maar niet onmogelijk." Janssen is het ermee eens dat het mogelijk is. "Als je kijkt naar de types die daar gespeeld hebben in het verleden..."

"Marcelo... Ga zo maar door. Royston Drenthe heeft er gespeeld. Hartman zou daar wel passen", zegt Janssen. "Een aanvallende back, goed in de duels. Ik vind hem een speler met extra kwaliteiten. Dan is het de vraag of een club bij je uitkomt. Ze kunnen iedereen kiezen. Ik denk dat hij er zeker past."

Janssen krijgt bijval van Giovanni van Bronckhorst. "Hij is heel aanvallend, maar ik vind hem ook sterk verdedigen. Fel, altijd kort op zijn man. En aanvallend maakt hij het verschil."