Hartverwarmend: Hartman reageert op rentree Teze na botsing in topper

Buitenspel: hartverwarmende reactie Hartman op rentree Teze: 'Sorry nog'

13 december 2023 om 17:34
Laatste update: 13 december 2023 om 18:15

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Hartman laat zich van zijn beste kant zien
Jordan Teze en Quilindschy Hartman kwamen op 3 december, toen Feyenoord en PSV het tegen elkaar opnamen, hard met elkaar in botsing. De PSV-verdediger was een kleine twee weken uit de roulatie en maakte dinsdagavond tegen Arsenal (1-1) zijn rentree. Onder de meest recente post van Teze plaatst Hartman een mooie reactie.

'Ben blij dat je terug bent maat, (sorry nog)', schrijft Hartman, die Teze na het onderlinge duel ook al opzocht. De Feyenoorder kon de wedstrijd tegen PSV net als Teze niet voortzetten. Waar Teze direct naar de kant werd gehaald, speelde Hartman nog wel tot de rust door. De Oranje-international vertelde achteraf dat hij zich de eerste 25 minuten niet kon herinneren. 

Teze en PSV speelden dinsdag met 1-1 gelijk tegen Arsenal. De Eindhovenaren plaatsten zich als nummer twee voor de knock-outfase van de Champions League.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Teze (@jordanteze)