Eintracht Frankfurt vertrouwt op deal met Donny van de Beek

'Duitsers vertrouwen op deal met Van de Beek, transfer lijkt kwestie van tijd'

13 december 2023 om 15:42
Laatste update: 14 december 2023 om 12:17

Eintracht Frankfurt is optimistisch over zijn kansen in de strijd om de diensten van Donny van de Beek, dat meldt Sky Deutschland. Eerder werd al bekend dat de club concrete interesse heeft en de speler in kwestie een overstap ziet zitten. Het Duitse medium kent meer details van de mogelijke deal.

De Duitse club zou veel vertrouwen hebben in een deal. De gesprekken tussen Frankfurt en het management van Van de Beek lopen, en er zou sprake zijn van een uitmuntende relatie tussen zaakwaarnemer Hasan Cetinkaya en de directieleden de club. Het feit dat de middenvelder dit seizoen nauwelijks gespeeld heeft, deert de Duitsers niet, daar er veel vertrouwen is in zijn kwaliteiten. Verscheidene details zouden nog moeten worden besproken en er is nog geen deal, maar een huurtransfer lijkt op handen. Of er een optie tot koop wordt opgenomen, is nog niet bekend.

Van de Beek gaf eerder al te kennen dat hij United deze winter graag wil verlaten, en dinsdag kwam Fabrizio Romano met het nieuws over de interesse van Girona en Frankfurt. Eerder had de Nederlander zich, volgens SPORT, aangeboden bij FC Barcelona om het gat van de geblesseerde Gavi op te vullen. Barça weet dat Van de Beek die overstap ook wel ziet zitten, maar contact is er nog niet tussen die partijen.

VoetbalPrimeur zocht in samenwerking met databureau FACTS Consultancy uit wat de beste club is voor Van de Beek, de resultaten lees je hier!