Geert den Ouden over Feyenoord - Atlético

'Misschien was het mijn verwachtingspatroon, maar Feyenoord was onthutsend slecht'

2 december 2023 om 12:55

Geert den Ouden nam vrijdag bij FC Rijnmond geen blad voor de mond als het gaat om de prestatie van Feyenoord tegen Atlético Madrid. De oud-voetballer van onder andere Excelsior vond zijn ploeg heel erg tegenvallen en ziet ook waar dat aan ligt.

"Het is me enorm tegen gevallen, vooral de eerste helft", vertelt Den Ouden bij FC Rijnmond over de wedstrijd tegen Atlético Madrid. "Feyenoord was echt onthutsend, het was echt heel erg slecht. Misschien was het mijn verwachtingspatroon ook, in die heenwedstrijd vond ik Feyenoord wel goed. Maar dit vond ik echt heel slecht." Feyenoord verloor uiteindelijk met 1-3 in eigen huis, waardoor de ploeg niet meer kan overwinteren in de Champions League.

Den Ouden denkt ook dat hij wel weet waarom de Rotterdamse prestatie hem niet kon bekoren. "Feyenoord reageerde slecht op alles wat er gebeurde in de wedstrijd. Arne Slot ging daarin mee. Toen de club zich herstelde, was het kwaad al geschied. Eerst herstelde Slot het niet." Den Ouden speelde als voetballer niet voor Feyenoord, maar kwam wel uit voor onder andere ADO Den Haag, Excelsior, Willem II en De Graafschap.

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!