Verbazing om Feyenoord in Europa:

Verbazing om Feyenoord in Europa: "Wil het niet onderschatting noemen, maar..."

30 november 2023 om 19:05
Laatste update: 30 november 2023 om 19:22

Dick Advocaat heeft zich deze week verbaasd om de wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético Madrid. De Rotterdammers laten dit Europese seizoen al veel mooie dingen zien, maar in de eigen Kuip waren Los Colchoneros veel te sterk. 

Wim Kieft en Advocaat spreken in de voorbeschouwing op Veronica over de Champions League-duels van de Nederlandse clubs. "PSV is om het resultaat geweldig, een Nederlandse club die Europees verdergaat. Feyenoord kwam wel echt tekort, wel echt tegen een heel goede ploeg, dat Atlético", meent Kieft. 

Advocaat vraagt zich af waarom Feyenoord dinsdag tekortschoot. "Ik wil het niet onderschatting noemen, maar... ze hebben geweldig gespeeld in Madrid en verloren wel, maar ze waren toch de bovenliggende partij. Misschien begin je zo een wedstrijd in Rotterdam dan anders. Feyenoord creërt altijd heel veel kansen, maar deze keer bijna niet. Ze zetten misschien te veel druk."

Louis van Gaal was woensdag aanwezig in Spanje om de overwintering van PSV te vieren. Presentatrice Hélène Hendriks vraagt of Advocaat ook van de polonaises is. "Zo is hij ook. Ik eigenlijk niet, als jij ervoor zou lopen misschien wel, haha", besluit Advocaat.