Kenneth Perez over Quilindschy Hartman

Perez verbaasd door ontwikkeling Feyenoorder: 'Overal zit een gedachte achter'

28 november 2023 om 08:30
Laatste update: 28 november 2023 om 09:51

Kenneth Perez heeft zich bij het ESPN-programma Voetbalpraat lyrisch uitgelaten over Quilindschy Hartman. De linksback staat dinsdagavond naar alle waarschijnlijkheid in de basis als Feyenoord het in het kader van de Champions League opneemt tegen Atlético Madrid

Feyenoord maakte tijdens het heenduel in Madrid veel indruk, maar verloor uiteindelijk wel: 3-2. Perez verwacht dat de formatie van trainer Diego Simeone niet opnieuw zoveel kansen weg gaat geven. "Ik denk wel dat Atlético meer bij de les is dan in de uitwedstrijd. Toen werden ze misschien nog wat verrast", vertelt de voormalig middenvelder.

Bij Feyenoord staat Hartman zeer waarschijnlijk in de basis. Voor de linksback is het de derde keer in een kleine twee maanden tijd dat hij tegenover Atlético-ster Antoine Griezmann staat. Twee keer met Feyenoord, één keer met Oranje. Perez is zwaar onder de indruk van zijn razendsnelle ontwikkeling. "Wat speelt hij trouwens fantastisch hè, die Hartman. Als je ziet wat voor een overzicht heeft. Ook vaak met die snelle lage voorzet. Overal zit een gedachte achter."

Feyenoord - Atlético begint dinsdagavond om 21.00 uur. Bij een zege én een overwinning van Celtic op Lazio, is Feyenoord geplaatst voor de knock-outfase van het miljardenbal.