Perez vindt niet PSV, maar Feyenoord meest indrukwekkend

Perez passeert PSV als 'indrukwekkendste' ploeg in Nederland: 'Gek om te zeggen?'

27 november 2023 om 12:38

De achterstand van Feyenoord op koploper PSV is opgelopen tot zeven punten, maar Kenneth Perez vindt dat de ploeg van Arne Slot de meeste indruk maakt. Komende zondag staan de nummers één en twee van de Eredivisie tegenover elkaar in De Kuip.

"Is het gek om te zeggen dat Feyenoord dit seizoen eigenlijk de meeste indruk heeft gemaakt van alle ploegen, terwijl ze zoveel punten achterstaan op PSV?", vraagt Perez zich af bij Dit Was Het Weekend op ESPN. "Ik vind Feyenoord tactisch zó indrukwekkend. Ik neem de Champions League-duels daarin mee, moet ik zeggen. Qua punten staan ze er in de Champions League misschien niet fantastisch voor, (zes punten uit vier duels, red.), maar ze domineren wedstrijden. Ik vind het een indrukwekkende ploeg."

Feyenoord neemt het dinsdagavond in de Champions League op tegen Atlético Madrid. Het is de volgende test voor de Rotterdammers, die zondag PSV ontvangen in De Kuip. Perez ziet Yankuba Minteh als een speler die het verschil kan maken. "Ik ben een beetje jaloers op zijn snelheid", zegt de Deen over de Newcastle United-huurling. "Over twee jaar zullen we zien welk niveau hij aankan. Ik denk dat hij bij Feyenoord heel veel gaat bijleren. Of hij de absolute top kan halen, dat blijft de vraag."