Perez ziet 'dramatische' invalbeurt Noa Lang

'Dramatische invalbeurt' Noa Lang: 'Het was niet te geloven, gewoon grappig'

25 november 2023 om 23:45

Noa Lang maakte zaterdagavond tegen FC Twente (0-3) na zeven weken blessureleed zijn rentree, maar volgens Kenneth Perez was de PSV'er er nog niet helemaal klaar voor. Het was volgens de Deen zelfs 'dramatisch' wat de invaller liet zien.

"Weet je wie echt dramatisch inviel? Noa Lang", poneert Perez bij De Eretribune op ESPN. "Het was niet te geloven..." Het mag Lang niet helemaal kwalijk worden genomen, voegt de analist eraan toe. "Het geeft niet, maar het was gewoon grappig om te zien."

"Iemand die zó getalenteerd is, kan het gelijk. Althans, dat denk je dan. De timing was er niet, hij had het even niet. Nu moet hij beter worden in de trainingen, maar dat is het lastige: woensdag speelt PSV weer in de Champions League. Dan train je niet veel. Dus Lang moet extra dingen gaan doen om het gevoel weer terug te krijgen. Dit was namelijk niet echt..."

Perez doet vervolgens een schot voor de boeg. "Ik denk dat volgende week zondag (tegen Feyenoord, red.) dezelfde twee buitenspelers aan de aftrap staan bij PSV", doelend op Johan Bakayoko en Hirving Lozano.