Vermoedelijke opstelling PSV voor kraker tegen Twente

Vermoedelijke opstelling PSV: Lang start nog niet in kraker tegen Twente

25 november 2023 om 10:00

De terugkeer van Noa Lang is een flinke opsteker voor PSV, dat aan een cruciale periode begint. De 24-jarige buitenspeler begint in de Eredivisie-kraker tegen FC Twente vermoedelijk nog wel op de bank.

Peter Bosz krijgt met een enorm dilemma te maken bij PSV, waar hij met Hirving Lozano en Johan Bakayoko nog twee vleugelspelers van topklasse in huis heeft. De trainer kan een lastige beslissing nog even voor zich uitschuiven, want Lang zal rustig gebracht worden. 

Het grootste vraagteken voor de topper in Enschede is Joey Veerman. De spelmaker uit Volendam hield een voetblessure over aan het EK-kwalificatieduel van Oranje met Gibraltar. Bosz hield vrijdag een slag om de arm, maar Twente-uit lijkt haalbaar voor Veerman. In dat geval treedt PSV met zijn vertrouwde formatie aan. Guus Til lijkt voorlopig zijn plekje als nummer tien te hebben afgedwongen.

De clash tussen FC Twente en PSV begint om 18.45 uur in De Grolsch Veste. Het verschil tussen beide teams is momenteel negen punten. Voor de Eindhovenaren wachten komende week ook nog belangrijke duels met Sevilla en Feyenoord.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.