Lang terug bij PSV: 'Niets van de Eredivisie overlaten'

Lang na 'verschrikkelijke' periode: 'Niets van de Eredivisie overlaten'

25 november 2023 om 08:14

Noa Lang keert zaterdag na blessureleed terug in de selectie van PSV en hij legt de lat hoog voor de rest van het seizoen. De 24-jarige linksbuiten wil 'niets overlaten' van de Eredivisie, vertelt hij in een uitgebreid interview met PSV TV.

Lang is blij dat hij in de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Twente zijn rentree kan maken, nadat hij sinds begin oktober met een blessure kampte. "Het is echt verschrikkelijk, gewoon kut. Tegen mijn vrienden zei ik bij het laatste duel dat ik niet meer wilde kijken: ik wil gewoon voetballen, ik trek het niet om toe te kijken", stelt de Oranje-international. "Het is mentaal is lastig voor mij geweest. Iedereen zal er anders mee omgaan, maar ik wil gewoon alles spelen."

Dat de ex-Ajacied dit seizoen het shirt van PSV draagt, verrast ook hemzelf. "Heel eerlijk: ik had nooit verwacht ooit bij PSV te spelen, maar ik zou Noa ook niet zijn als ik iets zou doen wat iemand zou verwachten. Tot dusver is het een aardige match." Sterker nog, de ploeg van Peter Bosz is de foutloze koploper. Lang stelt hoge doelen. "Ik wil dit jaar kampioen worden. Het liefst al ergens in april. Gewoon niets van de Eredivisie overlaten, zowel individueel als team."