Kraay verwacht getergde Lozano

Kraay voorziet boze PSV'er: 'Kan me voorstellen dat hij daar de klere in heeft'

24 november 2023 om 22:35

Hans Kraay jr. denkt dat Hirving Lozano er 'flink de klere in heeft' als hij zaterdagavond door Peter Bosz wordt terugverwezen naar de PSV-bank. De Mexicaan verving Noa Lang de afgelopen weken, maar laatstgenoemde is inmiddels hersteld van zijn blessure, en lijkt tegen FC Twente te gaan spelen.  

"Als Peter Bosz zegt: hij is honderd procent fit, dan kan hij ook starten", aldus Kraay, die bij Voetbal op Vrijdag vertelt dat hij verwacht dat Bosz dat ook zal gaan doen. "Lozano heeft het goed gedaan, maar als hij zoveel in het vliegtuig heeft gezeten...", vervolgt de analist, die daarmee doelt op de afgelopen interlandperiode. 

Lang maakte voor zijn blessure de meeste indruk op Kraay. "Hij heeft wel laten zien dat hij de beste 'vrije' linksbuiten is." Mocht Lozano daadwerkelijk plaatsnemen op de bank, dan zal dat voor de nodige frustratie zorgen, verwacht de oud-verdediger. "Ik kan me voorstellen dat Lozano daar flink de klere over in heeft. Eén ding kun je bij Bosz van op aan: die wordt er niet nerveus van om beslissingen te nemen. Ook niet om te zeggen: Chagrijnig? Maakt mij niet uit, ik kies gewoon voor Lang vandaag."

Twente - PSV begint zaterdag om 18.45 uur. Het verschil tussen de nummer drie en de vooralsnog foutloze koploper uit Eindhoven bedraagt momenteel negen punten. 

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!