'Alleen als het goed is voor iedereen vertrekt Lozano'

'Alleen als het goed is voor iedereen kan Lozano vertrekken bij PSV'

24 november 2023 om 14:14

Hirving Lozano zal niet aansturen op een vertrek bij PSV, maar een transfer kan tegelijkertijd niet helemaal worden uitgesloten. Dat vertelt de Mexicaanse sportjournalist Daniel Reyes in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur.

Lozano keerde afgelopen zomer met zijn familie terug in Eindhoven. Toch bracht Fabrizio Romano hem al in verband met een overstap naar LA Galaxy. "Ze willen wel hier blijven. Het is niet zo dat ze open staan voor een vertrek, maar als het goed is voor iedereen dan kan het", zegt de in Nederland woonachtige Reyes, die regelmatig contact heeft met de entourage van de aanvaller, in #DoneDeal.

Volgens Reyes is het overigens geen uitgemaakte zaak dat de 28-jarige Lozano in dat geval voor de Amerikaanse club kiest. "Hij gaat niet per se naar LA Galaxy hoor. Het kan ook de Premier League zijn", aldus Reyes, die weet dat de Mexicaanse international graag nog eens in Engeland zou spelen. "Dat is een droom, maar ik weet niet of dat haalbaar is. Dat wordt wel moeilijk."

Reyes benadrukt wel dat Lozano het seizoen afmaakt in Eindhoven. "In de winter vertrekt hij sowieso niet. Dan gaat het om volgende zomer of 2025. Maar ik denk eerlijk gezegd dat de kans klein is dat Chucky zal vertrekken. Ze zijn blij in Eindhoven."

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!