Wedden op een doelpunt van Mohammed Salah tegen Manchester City

Manchester City vreest zijn beul: Salah wil Rooney voorbij op jacht naar record

25 november 2023 om 09:00

ADVERTORIAL – In de Premier League wordt er vandaag een absolute kraker afgewerkt. Manchester City en Liverpool nemen het tegen elkaar op in een duel om de koppositie. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor Mohammed Salah, de vrees van Pep Guardiola.

Salah op jacht naar record

Wedstrijden tussen Manchester City en Liverpool zijn nooit saai om naar te kijken. Dat zal ook nu niet het geval zijn, aangezien The Citizens aan kop staan met slechts één punt meer dan dat Liverpool heeft. Bij The Reds speelt in ieder geval één man die daar als geen ander verandering in zou kunnen brengen.

Nog geen account bij JACKS.NL? Registreer je hier en pak 100 euro wanneer Feyenoord de eerste helft van Excelsior wint!

Sinds Salah in 2017 in Liverpool arriveerde was hij jaar in jaar uit goed voor legio doelpunten. Van de 198 doelpunten die de Egyptenaar al voor de Engelse club heeft gemaakt wist hij er twaalf tegen City te produceren. Dat zijn er evenveel als Wayne Rooney en iets minder dan Ian Rush, die met vijftien goals tegen City nog altijd de speler is die de meeste doelpunten ooit tegen de club heeft gemaakt.

In de laatste onderlinge duels met City drukte Salah ook steeds zijn stempel. De aanvaller kwam in vier opeenvolgende wedstrijden tot scoren tegen Pep Guardiola en co. en kan deze reeks vandaag gaan uitbreiden naar vijf.

De odd

JACKS.NL speelt in op een nieuwe goal van Salah tegen Manchester City. De bookmaker heeft een verhoogde odd voor een doelpunt van Salah beschikbaar gesteld. Voor één goal van Salah staat een odd van 3.75. Deze odd is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap van één doelpunt van Salah tegen Manchester City te spelen bij JACKS.NL

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust