Wedden bij JACKS.NL op Excelsior - Feyenoord

Feyenoord kan geen misstap zetten tegen kleine broer Excelsior: pak nu €100!

24 november 2023 om 12:00

ADVERTORIAL – De interlandbreak zit erop en dat betekent dat de blik weer volledig op de Eredivisie kan. Excelsior en Feyenoord trappen in een Rotterdamse derby zaterdag speelronde dertien af. Bookmaker JACKS.NL heeft een mooie welkomstactie in petto: pak nu tot €100 wanneer Feyenoord de eerste helft van Excelsior wint!

Begin van belangrijke maand voor Feyenoord

De wedstrijden die vanaf nu tot en met de kerst worden gespeeld kunnen het seizoen gaan maken of breken voor Feyenoord. De Rotterdammers kijken nog altijd tegen een gapend gat van zeven punten aan met kloploper PSV en ook in de Champions League gaat de beslissing vallen. Zeker met het oog op het zware schema dat bij PSV op komst is moet er zaterdag worden gewonnen van Excelsior.

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via een van de links in dit artikel. Registreer je met een nieuw account en verifieer deze. Vervolgens doe je een storting bij de bookmaker: bij een storting van €20 of meer ontvang je de x50 boost, bij een storting van €100 of meer ontvang je de x100 boost! Ga hierna naar de wedstrijd Excelsior – Feyenoord, zoals hieronder is aangegeven.

Zet vervolgens in op 'Helft, Rust: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet! Gaat Feyenoord niet met een voorsprong rusten? Dan verlies je maximaal €1. De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1, waarmee je tot €100 kan pakken!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust