Newcastle United komt voor Minteh buurten bij Feyenoord

Newcastle United komt buurten bij Feyenoord: 'Ik heb mijn kans wel gegrepen'

24 november 2023 om 10:32
Laatste update: 24 november 2023 om 12:30

Yankuba Minteh heeft nog geen moment spijt gehad van zijn verhuizing naar Feyenoord. De Gambiaanse aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Newcastle United en op de clubkanalen van zijn broodheer vertelt hij erg gelukkig te zijn.

"Tot nu toe gaat alles goed bij Feyenoord. Het is een goed team en ik word omringd door goede mensen, dus mijn start was positief", vertelt Minteh op de officiële website van Newcastle, dat de negentienjarige vleugelaanvaller sprak in Rotterdam. "Het niveau is hier erg goed en ik probeer elke dag zo hard mogelijk te werken tijdens trainingen en wedstrijden."

Minteh krijgt veel hulp van trainer Arne Slot en zijn assistenten. "Als ik niet begrijp wat ze willen, zijn zij er om het mij uit te leggen. Ik heb het gevoel dat ik me zowel op als buiten het veld enorm ontwikkel, fysiek en mentaal. Spelen in Nederland is anders dan in Denemarken. Hier lopen veel topspelers. Het was op het begin niet makkelijk, maar ik denk dat ik mijn kans heb gegrepen."

De Premier League is en blijft zijn hoofddoel, benadrukt Minteh. "Elke voetballer wil in de grootste competities van Europa spelen en de Premier League is de absolute nummer één. Newcastle is een grote club en ik weet dat ze jonge spelers waarderen. Nu moet ik gewoon hard blijven werken bij Feyenoord en zoveel mogelijk doelpunten maken en assists geven."

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!