'Opluchting bij Feyenoord: fitte Geertruida gaat krakers halen'

'Feyenoord slaakt zucht van verlichting na goed nieuws Geertruida'

23 november 2023 om 14:40
Laatste update: 23 november 2023 om 15:20

De blessure van Lutsharel Geertruida lijkt mee te vallen. De verdediger haakte, mede op last van Feyenoord, af bij het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatieduels met Ierland en Gibraltar, maar in Rotterdam is met succes aan zijn herstel gewerkt. Dat meldt 1908.nl.

Geertruida moest de wedstrijden tegen Ierland (1-0) en Gibraltar (0-6) aan zich voorbij laten gaan, maar Feyenoord lijkt het niet lang zonder hem te moeten doen. De Oranje-international werkte deze week zijn herstelprogramma niet binnen, maar gewoon buiten op het trainingsveld af. Hij maakte daarbij een fitte indruk, weet 1908.

De kans is dan ook groot dat Geertruida zaterdag 'gewoon' bij de selectie zit voor het treffen met Excelsior in de Eredivisie. Het is alleen nog de vraag of coach Arne Slot hem ook meteen weer in de basis zet in het Van Donge en De Roo stadion. Mogelijk wordt de steunpilaar gespaard. Na het duel met de stadgenoot wacht Feyenoord namelijk krakers tegen Atlético Madrid en PSV.

Wil jij richting het EK kans maken op het officiële shirt van Oranje? Volg VoetbalPrimeur op WhatsApp Kanalen via deze link en volg de instructies!