Gakpo krijgt eigen documentaire, met beelden van Liverpool-onderhandelingen

PSV en Viaplay hebben nieuws: 'Ongelofelijk hoe dichtbij de regisseur kon komen'

22 november 2023 om 20:32

PSV gaat in samenwerking met Viaplay een docuserie over Cody Gakpo lanceren. De serie geeft een inkijkje in het leven van Gakpo en de onderhandelingen die zijn gevoerd met Liverpool, de huidige club van de aanvaller.

Gakpo verruilde PSV een klein jaar geleden voor Liverpool. Nu maken de Eindhovenaren bekend dat er een docuserie van de Eintovenaar aankomt. "Ik ben blij mijn verhaal te kunnen delen met voetbalfans wereldwijd", reageert Gakpo op dat nieuws. "Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest en ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om mensen te laten zien wat er nodig is om een ​​topvoetballer te worden, maar ook hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan jezelf en de mensen die er het meest toe doen."

Marco Zwaneveld, Head of Sport bij de Nederlandse tak van Viaplay, is ook blij met de Gakpo-docu. "De documentaire 'Cody Gakpo Psalm 20:4' is een mooie toevoeging aan onze line-up, waarmee fans een kijkje krijgen in het leven van één van de meest succesvolle jonge voetballers ter wereld. Het is ongelofelijk hoe dichtbij regisseur Lennart Timmerman tot Cody, zijn familie en zijn team kon komen. De kijkers zullen geïnspireerd worden door Cody’s reis naar de top, zijn toewijding aan zijn vak, zijn geloof en zijn gemeenschap." Vanaf zaterdag 25 november is de Gakpo-docuserie te zien op Viaplay.