Ultras Napoli waarschuwen selectie

Ultras Napoli halen hard uit: 'Laat het voor elke speler duidelijk zijn...'

22 november 2023 om 15:27
Laatste update: 22 november 2023 om 16:43

De ultras van Napoli hebben de spelers van de club een duidelijke waarschuwing gegeven. De Napolitanen moeten niet denken dat ze, na het veroveren van de titel van vorig jaar, nu immuun zijn voor kritiek. 

"Het was de coach die de prijs betaalde, maar laat het voor elke speler duidelijk zijn: Het winnen van de Scudetto levert je geen immuniteit op", luidt de boodschap op de banner bij het Stadio Diego Armando Maradona. De ultras verwijzen met de boodschap naar het ontslag van Rudi Garcia, de opvolger van succescoach Luciano Spalleti die vorig seizoen de Scudetto veroverde met Napoli. 

Rudi Garcia slaagde er in de eerste maanden van dit seizoen niet in om de magie te terug te laten keren bij Napoli. Daarom werd hij vorige week ontslagen door de club uit Napels, die op dit moment vierde staat in de Serie A op tien punten achter koploper Inter. Walter Mazzarri is zijn vervanger. 

De eerstvolgende competitiewedstrijd van Napoli is tegen Atalanta op 25 november. Vier dagen later reist Napoli af naar Real Madrid voor een duel in de Champions League.