Wedden op doelpunten van Wout Weghorst tegen Gibraltar

Zet Weghorst zijn frustratie om in doelpunten tegen knock-out geslagen Gibraltar?

21 november 2023 om 14:00

ADVERTORIAL – Vanavond speelt het al geplaatste Nederlands elftal de laatste EK-kwalificatiewedstrijd voor het toernooi in Duitsland. Dat doet Oranje op Portugese grond tegen dwergstaat Gibraltar. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor de veelbesproken Wout Weghorst.

Woeste matchwinner Wout

Afgelopen zaterdag was Weghorst belangrijk voor het Nederlands elftal in het duel met Ierland. De spits was goed voor het enige doelpunt van de wedstrijd na een knappe actie op het middenveld en dito afwerking, maar bij zijn manier van juichen proefde de oplettende kijker al enkele seconden enige frustratie. Dat kwam er na afloop van het duel genadeloos uit.

"Dus dat is wat jij belangrijk vindt?", begon Weghorst nadat hem gevraagd werd waarom het duel tegen Ierland nogal moeilijk verliep. De aanvalsleider is van mening dat de publieke opinie vaak te negatief is over Oranje. Volgens Weghorst is het met name belangrijk dat Oranje zich heeft geplaatst voor het EK in Duitsland en op dat vlak kan je hem geen ongelijk geven.

Trots op Oranje

Het interview van Weghorst was misschien wat ongelukkig, maar iets wat je hem nooit kan verwijten is de absolute wil om voor Oranje te spelen. De spits combineert zijn ijver dan ook zeker met doelpunten. In de 28 wedstrijden die Weghorst voor Oranje speelde kwam hij acht keer tot scoren en daarmee is de koek voor hem nog lang niet op.

Gibraltar, de tegenstander van vanavond, is bij uitstek een land waarin Weghorst zijn doelpuntenaantal maar wat graag op wil schroeven. Of de spits gaat starten is de grote vraag aangezien Ronald Koeman op de persconferentie al liet doorschemeren dat hij een wijziging of vijf gaat doorvoeren, maar dat Weghorst de bondscoach op het hart zal hebben gedrukt te willen spelen staat vast.

De odd

JACKS.NL speelt in op de doelpuntendrang van Weghorst. Denk je dat de spits twee keer kan scoren tegen Gibraltar, het knock-out geslagen land dat zaterdag nog met 14-0 van Frankrijk verloor? Dan kan je de odd van 2.48 spelen die daar voor staat. De odd is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap voor twee doelpunten van Weghorst te spelen bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust