Wedden op een overwinning van Italië tegen Noord-Macedonië

EK-plaatsing in gevaar: Italië moet aan de bak tegen angstgegner Noord-Macedonië

17 november 2023 om 15:00

ADVERTORIAL – Voor sommige Europese toplanden wordt het nog een flinke klus om het EK via de kwalificatiegroepsfase te bereiken en daar is Italië er één van. De Italianen moeten over enkele dagen minimaal gelijkspelen tegen Oekraïne, maar voor dat scenario zal er eerst gewonnen moeten worden van angstgegner Noord-Macedonië. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Een hele duidelijke opdracht voor Italië

Met nog twee EK-kwalificatiewedstrijden te gaan is Italië nog niet geplaatst voor het toernooi dat in 2024 plaatsvindt in Duitsland. Groepsgenoot Engeland heeft dat al wel met twee vingers in de neus weten doen, maar Italië vecht momenteel met Oekraïne om het laatste directe groepsticket. De Azzurri heeft momenteel drie punten minder dan Oekraïne, maar ook één wedstrijd minder gespeeld.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en win 50 euro wanneer Nederland van Ierland wint!

Noord-Macedonië ligt Italië niet

Wie aan ontmoetingen tussen Italië en Noord-Macedonië denkt, gaat ongetwijfeld met zijn gedachten terug naar maart 2022. De twee landen stonden in de Europese play-offs voor het WK in Qatar tegenover elkaar en dat ging gruwelijk mis voor de Italianen. De regerend Europees kampioen zag Aleksandar Trajkovski in de laatste minuut scoren namens de Noord-Macedoniërs en daarmee kwam er een eind aan hun WK-aspiraties.

Ook afgelopen september wist Italië geen wraak te nemen op Noord-Macedonië. In Skopje speelden de twee landen tegen elkaar. Na de openingsgoal van Ciro Immobile kort na de rust leek Italië drie punten in de tas te hebben, tot Noord-Macedonië zo’n tien minuten voor tijd toesloeg. Enis Bardhi produceerde de gelijkmaker en mede daardoor zitten de Italianen nu in een wat benarde positie.

De odd

Unibet speelt in op de duidelijke opdracht voor Italië én het angstgegnergevoel voor Noord-Macedonië. De bookmaker heeft een odd van 3.70 staan voor wanneer Italië wint, maar ook minimaal één tegendoelpunt krijgt. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

De weddenschap kan je via deze link bij Unibet spelen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust