Wedden op Italië, Polen en Kroatië naar het EK op Unibet

Voor deze 'toplanden' wordt plaatsing voor het EK 2024 nog een hels karwei

15 november 2023 om 12:00

ADVERTORIAL – De laatste interlandperiode met EK-kwalificatiewedstrijden is aangebroken en ook voor de editie van 2024 in Duitsland dreigen verschillende 'toplanden' zich weer niet te gaan plaatsen via de kwalificatiegroepsfase. Voor Italië, Kroatië en Polen is het nog razend spannend. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Groep C: Italië

In groep C is Engeland al geplaatst, maar vechten Italië en Oekraïne nog om het laatste ticket. De Italianen staan momenteel op de derde plaats met tien punten uit zes wedstrijden, terwijl de Oekraïners met één wedstrijd meer dertien punten hebben gehaald. De regerend Europees kampioen neemt het eerst op tegen Noord-Macedonië, maar strijdt daarna op de laatste speeldag tegen Oekraïne. Unibet heeft een odd van 1.45 voor wanneer Italië als tweede eindigt en een odd van 2.60 voor wanneer Oekraïne dit lukt.

Groep D: Kroatië

Ook in groep D is het enorm spannend. Turkije heeft zich al verrassend weten te plaatsen en dat betekent dat Wales en Kroatië strijden om het tweede ticket. De Kroaten, die afgelopen december nog tot de halve finale van het WK wisten te komen, staan qua gespeelde wedstrijden en behaalde punten in alles gelijk met Wales, maar hebben een streepje achter vanwege het onderling resultaat. Kroatië speelt tegen een uitwedstrijd in Letland en thuiswedstrijd tegen Armenië, terwijl Wales naar Armenië gaat en thuis tegen Turkije speelt. Voor Kroatië als nummer twee staat een odd van 1.73 op Unibet, terwijl Wales als nummer twee je 2.00 keer je inzet kan opleveren.

Groep E: Polen

In groep E trof Polen met Albanië, Tsjechië, Moldavië en de Faeroër vier landen waar het op voorhand wel van had gedacht van te kunnen winnen, maar met nog één wedstrijd te gaan wordt het voor Robert Lewandowski en co. een hels karwei om zich te plaatsen. Polen heeft tien punten gehaald uit zeven wedstrijden en staat daarmee op de derde plaats, achter de landen Tsjechië (elf punten) en Albanië (13 punten) die nog maar zes wedstrijden hebben gespeeld.

De enige wedstrijd die Polen nog moet spelen is een thuiswedstrijd tegen Tsjechië. Plek twee is een feit wanneer er gewonnen wordt, maar de Tsjechen spelen enkele dagen later nog een thuiswedstrijd tegen Moldavië. Wanneer die gewoon gewonnen wordt hoeft Polen zich via de groepsfase in ieder geval niet op te maken voor het EK. Denk je dat Polen zich op miraculeuze wijze via de kwalificatiegroep kan plaatsen? Unibet heeft een odd van 13.00 voor wanneer Polen als tweede eindigt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust