'Ajax ziet dat geblesseerde Mannsverk stappen maakt in zijn herstel'

'Geblesseerde Ajax-nieuweling maakt stappen, maar rentree zal nog even duren'

12 november 2023 om 22:17

De kans is aanwezig dat Sivert Mannsverk snel na de interlandperiode weer terugkeert bij Ajax, meldt Voetbal International. De Amsterdammers doen het echter rustig aan met de Noorse aanwinst.

Mannsverk speelde tot dusver slechts één duel voor Ajax. Op bezoek bij FC Twente mocht hij in de basis beginnen, maar werd hij na een zwak optreden in de rust gewisseld. Ruim een week later liep de aanwinst een voetblessure op, waardoor hij enige tijd uit de roulatie is. Inmiddels is Mannsverk echter wel weer op de weg terug, zo klinkt het.

Ajax zou erop hopen dat de controleur na de interlands van komende week weer aan kan sluiten bij de groep. Het is echter niet helemaal duidelijk wanneer Mannsverk weer helemaal fit is. De verwachting is dat dat nog even zal duren, aangezien Ajax het 'rustig aan doet'.

Afgelopen zomer kwam Mannsverk voor zo'n zes miljoen euro over van Molde FK. Het zal moeten blijken wat het perspectief van de jeugdinternational is in Amsterdam. Recent kwam namelijk naar buiten dat Ajax in de winter inzet op een nieuwe controleur.