Trauner lacht na vraag over Slot-opmerking

Zegereeks van PSV bereikt ook Feyenoord: 'Natuurlijk kijken we daarnaar'

12 november 2023 om 19:05

Gernot Trauner weet dat PSV bezig is aan een zeer sterk seizoen in de Eredivisie, maar daar blijft de captain van Feyenoord rustig onder. Trauner ziet dat zijn ploeg terecht aan het langste eind heeft getrokken tegen AZ, na een 'zware' wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ, die Feyenoord met 1-0 won, zei trainer Arne Slot dat het treffen voelde als een finale. "Ik denk dat onze trainer altijd gelijk heeft", reageert Trauner na afloop lachend op die woorden bij ESPN. "We weten ook dat PSV veel punten aan het verzamelen is, dus het is voor ons belangrijk om in de buurt te blijven."

"Ik denk dat het een zware wedstrijd zonder veel kansen was. In dit soort duels maken kleine details altijd het verschil", gaat de stopper verder. "AZ heeft geen kans kunnen creëren, dus ik denk dat we dit verdiend hebben. Het is wel lastig om tegen AZ te spelen, omdat ze wachten totdat wij een fout maken. Ze zijn heel goed georganiseerd. Maar we waren heel erg geconcentreerd en volwassen."

Ondanks de overwinning staat Feyenoord nu wel zeven punten achter op koploper PSV, dat nog altijd over de perfecte score beschikt in de Eredivisie. "Natuurlijk kijken we naar de resultaten, maar we zijn bezig met onszelf en het verzamelen van punten", zegt Trauner daarover.