Almere City doelman Nordin Bakker is blij met een punt tegen Ajax.

Uitblinker Almere City dolblij met punt tegen Ajax: 'Het leek lastig te worden'

12 november 2023 om 17:26

Almere City-doelman Nordin Bakker blonk uit in de wedstrijd tegen Ajax en is dolblij met het gelijkspel tegen Ajax. Ook ziet hij dat zijn ploeg goede stappen aan het zetten is. richting het lijfsbehoud in de Eredivisie.

"Als zij op een gegeven moment op voorsprong komen in de tweede helft weet je dat het lastig wordt. Daarom zijn we dolblij met dit punt", vertelt Bakker tegenover de camera van ESPN. In de eerste helft kreeg de sluitpost niet veel te doen. In de tweede helft kreeg hij maar liefst elf schoten op zich afgevuurd. Waarvan hij er dus negen pakte. "Ik denk dat we de eerste helft goed stonden. Omdat er wat te halen viel wilden we meer naar voren na rust. Dan geef je dus wel elf schoten weg", voegt de goalie toe.
 
Bakker is in vorm de laatste weken en vond het een heerlijke wedstrijd voor zichzelf. "De tweede helft bleven ze komen, dan zit je er heerlijk in. Op een gegeven moment heb je het gevoel dat er niks meer in gaat", vervolgt de doelman.
 
Ook denkt Bakker dat er nog genoeg rek in het team zit. "Als je ziet dat we nu al veel stappen hebben gezet en punten pakken de laatste wedstrijden, dan heb ik er veel vertrouwen in", aldus de uitblinkende keeper.