Malen terug van weggeweest: aanvaller kan direct van waarde zijn voor Dortmund

Malen hervindt zijn vorm bij Oranje en kan koppositie met Dortmund pakken

20 oktober 2023 om 16:30
Laatste update: 20 oktober 2023 om 16:36

ADVERTORIAL - Donyell Malen liet in de interlandperiode mooie dingen zien bij het Nederlands elftal en mag vrijdag weer Borussia Dortmund op sleeptouw nemen. De Nederlander zal proberen zijn topvorm van vorig seizoen terug te vinden en kan met Die Schwarzgelben de koppositie in Duitsland pakken! Bookmaker JACKS.NL heeft fraaie odds klaarstaan voor een heldenrol van de Nederlander. 

Malen wil vorm doortrekken

Aan het einde van vorig seizoen begon Malen aan een zeer indrukwekkende reeks: in de laatste tien wedstrijden van het seizoen was de Nederlander goed voor acht doelpunten en vijf assists. Ook dit seizoen staat de teller alweer op drie treffers in de Bundesliga, maar de wedstrijden van het Nederlands elftal zullen naar meer hebben gesmaakt. Malen maakte een goede indruk in zijn invalbeurten tegen Frankrijk en Griekenland.

Nog geen speler bij JACKS.NL? Meld je nu aan en pak €60 aan Free Bets én een 20% Profit Boost! 

Dortmund treft Werder Bremen en de nummer veertien van de competitie lijkt een ideale tegenstander voor Malen: de ploeg kreeg in de eerste zeven duels al zeventien doelpunten tegen en lijkt verdedigend niet het sterktst. Bij JACKS.NL pak je 2.40 keer je inzet voor een treffer van Malen. Opent de Nederlander de score? Dan staat een odd van maar liefst 5.80 klaar!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust