Burnley stuurt opmerkelijke vacature naar seizoenkaarthouders

Opvallende vacature in Premier League om 'doodgevallen' sfeer

20 oktober 2023 om 12:54

Burnley heeft een opmerkelijke vacature geplaatst. Supporters van The Clarets krijgen de kans om een 'sleutelrol' te vervullen op Turf Moor: de nummer achttien van de Premier League zoekt namelijk een drummer.

Het doel van Burnley is duidelijk: de sfeer in het stadion moet beter. 'Vorig seizoen heeft Vincent Kompany gevraagd om van Turf Moor 'onze vesting' te maken. De meeste fans zullen het er echter over eens zijn dat de sfeer in ons stadion behoorlijk is doodgevallen', zo begint de club in een bericht aan de seizoenkaarthouders. De Engelse club wil een uitverkoren fan daarom een contract geven als vaste drummer tegen een 'competitief salaris'.

De vacature is te vinden op de clubsite en LinkedIn. 'De ideale kandidaat is sociaal en heeft ervaring met drummen of het bespelen van percussie-instrumenten. Daarnaast heb je een flexibele werkhouding nodig en ben je in staat om ook in de avonduren en in het weekend te werken', zo schrijft Burnley onder meer. Verder moet de ideale kandidaat bijdragen 'aan het creëren van een levendige sfeer op wedstrijddagen om een memorabele ervaring aan supporters te bieden.'

Als werknemer van Burnley profiteer je van diverse voordelen, zoals korting in de fanshop en op de sportschool. Verder kun je rekenen op dertig vakantiedagen en een eigen parkeerplaats. Na zes maanden in dienst krijg je twee kaarten voor thuiswedstrijden.