Bosz en Slot op zoek naar prijzen, Steijn hoopt op verrassing met Ajax

Bosz en Slot op zoek naar prijzen, Steijn hoopt op verrassing in Europa en beker

19 oktober 2023 om 20:00

Met de KNVB Beker, de Eredivisie en de Europese competities staan Feyenoord en PSV vooraan om een prijs in de lucht te houden. Bij bookmaker Unibet zijn hoge odds beschikbaar voor prijzen van PSV, Feyenoord én een verrassing van het wankelende Ajax! 

Feyenoord hoopt op herhaling van vorig seizoen

Feyenoord werd het afgelopen seizoen overtuigend kampioen en is er ook deze keer weer bij: de achterstand op PSV bedraagt slechts vier punten en ook in de Champions League heeft de club nog alle kans van slagen. Feyenoord pakte in 2018 de laatste KNVB Beker en zal deze keer ook vol voor het bekervoetbal gaan. Staat Feyenoord aan het einde van het seizoen met een prijs in de lucht? Dan pak je twee keer je inleg. Twee prijzen levert je zelfs acht keer je inleg op!

Een zege in de Champions League wordt lastig, maar de Rotterdammers zijn welbekend met Europese finales en kunnen wellicht doorstromen naar de Europa League. Wint Feyenoord zelfs drie prijzen? Dan pak je 251 keer je inleg!

PSV ongenaakbaar in Eredivisie

Peter Bosz zal tevreden zijn over de gang van zaken in de Eredivisie. PSV is nog altijd foutloos in de competitie en is een grote favoriet om de eerste landstitel sinds 2018. Een prijs van PSV levert je maar liefst 1.90 keer je inleg op. Een prijsloos seizoen komt te staan op een odd van 2.15. Pakt PSV twee prijzen? Dan pak je een odd van maar liefst 7.00.

Ajax kan zich op bekers richten

Met de misstappen die Ajax in de Eredivisie heeft gezet, lijkt een landstitel ver weg. Toch kunnen de Amsterdammers het nog op de KNVB Beker en de Europa League gooien. Komt Ajax met een prijs uit de bus? Dan pak je maar liefst drie keer je inleg! Wordt zowel de KNVB Beker gewonnen als een Europese beker? Dan pak je 31 keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust