Wedden op de Keuken Kampioen Divisie

Veelbesproken Van Veen scoort, Haags optimisme en De Jong zoekt naar Cambuur-zege

20 oktober 2023 om 12:00

ADVERTORIAL – Het is weer vrijdag en dat betekent dat er een nieuwe speelronde in de Keuken Kamipoen Divisie van start gaat. Achttien van de twintig clubs komen in actie, waaronder FC Groningen, SC Cambuur en de topper tussen FC Emmen en ADO Den Haag. Speel mee met de KKD-combo bij Unibet!

De Graafschap – FC Groningen: Kevin van Veen maakt een doelpunt (2.28)

De Graafschap tegen FC Groningen is een wedstrijd tussen de nummer acht en nummer elf van de KKD. Op papier is dat dus een subtopper, maar in de praktijk is het een wedstrijd tussen twee clubs met hoge ambities. Vooral de uitploeg is erbij gebaat om punten te pakken, omdat in één jaar naar de Eredivisie promoveren het grote doel is.

Daar kan de veelbesproken Kevin van Veen bij helpen. De spits kondigde bij zijn komst in de zomer aan dat hij het niet doet voor ‘minder dan dertig goals’, maar dan moet hij nog flink aan de bak. De teller staat momenteel op vijf, waarvan hij er twee maakte in de laatste wedstrijd van Groningen tegen NAC. Over die wedstrijd is al veel gezegd dus meer gaan we er ook niet over vertellen. Feit blijft dat beide goals van Van Veen een knap staaltje werk waren. Voor één doelpunt van Van Veen tegen De Graafschap staat een odd van 2.28 op Unibet.

Niet op de KKD wedden? Bekijk hier de welkomstactie van Unibet rondom Feyenoord - Vitesse waarmee je 50x je inzet kan winnen!

FC Emmen – ADO Den Haag: ADO wint of speelt gelijk (1.74)

Met FC Emmen tegen ADO Den Haag staat er een wedstrijd tussen de nummer drie en vier van de KKD op de rol. Een topwedstrijd dus, tussen een club die afgelopen seizoen uit de Eredivisie degradeerde en een club die langzaam uit het KKD-slop aan het kruipen is.

Het gaat weer stapsgewijs goed met ADO en dat willen ze daar weten ook. Aan de hand van aankopen als Henk Veerman en Jort van de Sande is er al sinds 18 augustus niet meer verloren en wordt er inmiddels voorzichtig gedroomd van de heilige graal: promotie naar de Eredivisie. Voor een overwinning of gelijkspel van ADO staat een odd van 1.74 op Unibet.

MVV Maastricht – SC Cambuur: Cambuur wint en beide teams scoren (3.05)

De wedstrijd tussen MVV Maastricht en SC Cambuur is er een in de onderste regionen van de KKD. Dat werd op voorhand niet verwacht, aangezien MVV het afgelopen seizoen nog tot de play-offs schopte en Cambuur als Eredivisie-degradant aan het seizoen is begonnen. De eerste maatregelen werden in ieder geval al genomen in Leeuwarden: Sjors Ultee heeft plaatsgemaakt voor Henk de Jong.

Afgelopen weekend was de rentree van De Jong bij Cambuur in het thuisduel tegen NAC. In een dramatische eerste helft werd de Friese verdediging aan flarden gespeeld en kwam de club uit Breda zelfs met 0-3 voor, maar na rust toonde Cambuur voor een van de eerste keren dit seizoen wat ruggengraat. Nog bijna sleepte de ploeg van De Jong een punt uit het vuur en die spirit zal ongetwijfeld mee worden genomen naar Limburg. Voor een overwinning van Cambuur in een wedstrijd waarin beide teams scoren staat 3.05 bij de bookmaker.

De combo

Scoort Kevin van Veen bij FC Groningen, speelt ADO Den Haag gelijk of wint het de wedstrijd van Emmen en weet Cambuur een wedstrijd waarin beide ploegen scoren winnend af te sluiten? Dan ontvang je je inzet keer 12.10 bij Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust