Vink bespreekt mogelijke Feyenoord-exit: 'Tegen A-categorie-clubs zeg je geen nee'

Vink bespreekt mogelijke Feyenoord-exit: 'Tegen A-categorie-clubs zeg je geen nee'

19 oktober 2023 om 10:13

Feyenoord moet rekening houden met een eventueel winters vertrek van Quilindschy Hartman, stelt Marciano Vink. De ESPN-analist vermoedt dat er clubs komen waar de linksback geen 'nee' tegen kan zeggen.

Hartman maakte afgelopen interlandperiode indruk bij het Nederlands elftal. "Die jongen zit in zo'n flow. Het zou me niet verbazen als er aan het eine van het seizoen een grote club komt. Maar misschien ook al wel in de winterstop, je weet het niet", zegt Vink bij Voetbalpraat. "Als je het in Europa laat zien tegen Atlético Madrid en heel Europa heeft het over je..."

Presentator Jan Joost van Gangelen is van mening dat Hartman niet tussentijds moet vertrekken bij Feyenoord. "Het is afhankelijk van de club en het perspectief", countert Vink. "Stel dat je eerste linksback bij Real Madrid of Manchester City kan zijn. Dat zijn clubs waar je absoluut geen nee tegen zegt. Tegen A-categorie-clubs zeg je geen nee", benadrukt de oud-voetballer.

"Als hij bij Feyenoord zo blijft spelen in de Champions League en als hij zo bij het Nederlands elftal blijft voetballen... Er zijn mindere spelers naar goede clubs gegaan."

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!