Vink spreekt voorkeur uit voor Oranje-doelman: 'Die man heeft zoveel uitstraling'

Vink heeft duidelijke voorkeur voor doelman bij Oranje: 'Zoveel uitstraling'

19 oktober 2023 om 00:15

Marciano Vink denkt dat Justin Bijlow, indien hij fit is, snel terug zal keren tussen de palen bij Oranje. Een polsblessure hield de Feyenoorder de laatste maanden uit de roulatie, maar de doelman lijkt weer fit te geraken. Vink ziet in Bijlow de eerste doelman van Nederland, zo stelt hij in het ESPN-programma Voetbalpraat.

Over de keeperskeuze bij Feyenoord is Vink al stellig. "Hij moet sowieso keepen. Dat is ook de afspraak", aldus de analist. Bij de Rotterdammers werd Bijlow de laatste tijd vervangen door Timon Wellenreuther, die het verdienstelijk deed. Ook vorig seizoen presteerde de Duitser naar behoren bij afwezigheid van Bijlow, maar ondanks dat stelt Vink dat Bijlow direct terug in het elftal moet.

Ook in Oranje ziet de voormalig voetballer het liefst Bijlow in de goal staan. "In het Nederlands elftal hebben we nu Verbruggen, die heeft twee redelijk goede wedstrijden afgeleverd. Alleen ik denk dat als Bijlow ook daar weer gewoon fit is, en hij laat weer zien wat hij eigenlijk voor z’n blessure ook al deed, dan is dat gewoon weer de nummer één van Nederland. Die man heeft zoveel uitstraling."

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!