Twee duels, drie assists: Dumfries zet de motor weer aan in duel met Frankrijk

Koeman schreeuwt om assistkoning Dumfries in gehavend Oranje tegen Frankrijk

13 oktober 2023 om 15:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal moet vrijdagavond zien te stunten in het thuisduel met Frankrijk voor de EK-kwalificatie. De ploeg van Ronald Koeman is gehavend, maar kan de laatste tijd op één man rekenen: Denzel Dumfries. Bij bookmaker Unibet wordt de Uitblinker deze keer gericht op dé assistkoning van het Nederlands elftal!

Sneltrein op de rechterflank

Sinds zijn vertrek bij PSV in 2021 is Dumfries steeds meer uitgegroeid tot een gevaarlijke kracht op de rechterkant. De Nederlander speelde in juni nog de finale van de Champions League en is de laatste tijd van grote waarde voor het Nederlands elftal. In de achtste finales van het WK was de speler goed voor een goal en twee assists tegen de Verenigde Staten en die lijn trok hij door: in de laatste vijf wedstrijden in Oranje gaf Dumfries vijf assists.

De Uitblinker van Unibet richt zich op Dumfries: weet de onvermoeibare Nederlander een assist af te leveren tegen Frankrijk? Dan pak je maar liefst 6.50 keer je inleg! Normaliter fluctueert de odd van een assist van Dumfries rond de 5.00. Alle spelers vanaf 18 jaar kunnen de Uitblinker spelen en de maximale inleg bedraagt maar liefst €25!

Ben je nog geen speler bij Unibet? Maak een nieuw account aan en doe mee aan de welkomstbonus: 50x je inleg wanneer Oranje tegen Frankrijk scoort! Meer informatie over de actie is hier te vinden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust