Kramer baalt: 'Zo zonde, hadden hem voor Etienne over de streep moeten trekken'

Kramer baalt: 'Zo zonde, hadden hem voor Etienne over de streep moeten trekken'

7 oktober 2023 om 22:07

Michiel Kramer baalt dat RKC Waalwijk heeft verloren van Almere City (1-0). De spits had graag gewonnen voor doelman Etienne Vaessen.

RKC heeft een tumultueuze week achter de rug, door de situatie rond Vaessen, die tegen Ajax hard in botsing kwam met Brian Brobbey. Kramer krijgt in gesprek met ESPN de vraag of het begrijpelijk is dat RKC niet gewonnen heeft. "Tuurlijk, we zijn mensen. We hebben allemaal gevoel. Iedereen verwerkt het op zijn eigen manier. Maar ik wil het niet als excuus gebruiken, we hebben deze wedstrijd op beleving verloren."

"Na wat er gebeurd is hadden we dit graag anders willen doen voor Etienne", vervolgt Kramer, die aangeeft dat elke speler van RKC het incident een plek probeert te geven. "Bij iedereen roept het wat anders op. Het roept bepaalde emoties en gevoelens op. Ja, ik ben ook een mens", stelt de spits. "Op het moment dat ik zie dat een teamgenoot gereanimeerd wordt, is dat een gigantische schok. Achteraf valt het relatief mee, maar op het moment zelf schrik je natuurlijk heel erg. Daarom zeg ik: zo zonde dat we deze wedstrijd verliezen. We hadden hem voor Etienne over de streep moeten trekken."

Transferklapper FEYENOORD & AJAX-aanwinsten in BEELD! Bekijk #DoneDeal nu: