AZ-trainer Jansen ontkent gesprekken: 'Heb berichtjes uit Engeland gekregen'

AZ-trainer Jansen ontkent gesprekken: 'Heb berichtjes uit Engeland gekregen'

4 oktober 2023 om 18:05

Pascal Jansen heeft gereageerd op de geruchten over Rangers FC. De AZ-trainer wordt in Schotse media gelinkt aan een stap naar Glasgow, waar manager Michael Beale is ontslagen.

De vermeende interesse van Rangers in Jansen was gespreksonderwerp op de voorbeschouwende persconferentie op het Conference League-duel AZ - Legia Warschau. "Ik weet niet of er contact is geweest met AZ, maar met mij is er geen contact geweest", aldus Jansen. "Ik heb het ook meegekregen en heb wat berichtjes uit Engeland gekregen, maar ik weet niet waar dat vandaan komt. Het is totaal niet aan de orde. "

AZ is klaar voor de wedstrijd tegen Legia. "Legia is een heel grote club in Polen. Ik vind ook dat ze een zeer bijzondere speelwijze hebben, met zeer hoge intensiteit. Ze hebben ook een wat bijzondere veldbezetting, met die wingbacks", stelt Jansen. "In de wedstrijd tegen Aston Villa hebben ze laten zien dat het een heel goede tegenstander is. Maar we hebben iets recht te zetten. We hebben ambities in Europa en willen overwinteren."