Feyenoord O19 houdt Atlético in toom en blijft koploper in de Youth League-groep

Feyenoord O19 houdt Atlético nipt in toom en blijft koploper in Youth League-groep

4 oktober 2023 om 15:56
Laatste update: 4 oktober 2023 om 16:03

Feyenoord Onder 19 heeft de hoofdmacht van de Rotterdammers direct het goede voorbeeld gegeven tegen de leeftijdsgenoten van Atlético. In Madrid werd het 1-2 door een late goal, waardoor de Rotterdammers nog altijd aan kop gaan in de Youth League-groep.

De ploeg van trainer Robin van Persie blijft zelfs ongeslagen. Dat leek er in de eerste helft in Madrid nog niet echt op. De Rotterdammers drongen na een rustige openingsfase wat meer aan, maar toen viel juist de goal aan de andere kant. Vlak voor rust kreeg Atlético een penalty en dat cadeautje pakte Adrián Niño met alle liefde uit. Van Persie moest daardoor met zijn manschappen op achterstand de rust in.

In de tweede helft ontsnapte Feyenoord meer en meer aan een achterstand. Gjivai Zechiël, die af en toe ook in mag vallen bij de hoofdmacht, deed de hele wedstrijd mee. Na 67 minuten was het uiteindelijk Antoni Milambo die namens Feyenoord de gelijkmaker binnen schoot, ook via de strafschopstip. Uiteindelijk kregen de Rotterdammers zelfs de overwinning nog. Jaden Slory was de matchwinner met zijn winnende goal in de laatste minuut.