Geen warm welkom voor Lukaku: fanclub van Inter bereidt oorverdovende actie voor

Diepgewortelde haat voor Lukaku komt omhoog: fanclub Inter bereidt wraakactie voor

4 oktober 2023 om 13:12

Romelu Lukaku wacht een helse wedstrijd als hij met AS Roma op 29 oktober terugkeert bij Internazionale. De fans van I Nerazzurri haten de Belg intens door zijn houding richting een transfer in twee verschillende seizoenen. Mede daarom heeft de supportersvereniging een enorme actie op poten gezet.

Ondanks dat het nog wel even duurt voordat de wedstrijd plaatsvindt, zijn de eerste voorbereidingen voor de actie al getroffen. De fanatieke aanhang CN69 zal 50.000 fluitjes uit gaan delen en de groep roept op om die op 29 oktober te gebruiken bij elk balcontact van Lukaku. "De dag van de meest ongewenste terugkeer komt dichterbij. 29 oktober is een datum die we met rood omcirkeld hebben. Die dag zullen we onze afkeer uiten voor iemand die ons op de meest onwaardige manier de rug heeft toegekeerd", valt te lezen in de aankondiging.

Het moet een hels fluitconcert worden door het Giuseppe Meazza voor de Belg die ze daar zo haten. Lukaku deed er twee seizoenen op rij alles aan om te vertrekken bij Internazionale, ondanks dat hij zijn woord gaf dit niet te doen. "Een personage die een kleine man bleek te zijn, want voordat je een kampioen wordt, moet je een man zijn en weten hoe je jouw woord moet respecteren. Wij hebben je met alle macht verdedigd en je hebt ons terugbetaald door ons de rug toe te keren."