Manhoef opgelucht na derby-winst: 'Oroz scoort altijd tegen NEC'

Manhoef opgelucht na derby-winst: 'Oroz scoort altijd tegen NEC'

1 oktober 2023 om 14:53

Million Manhoef is blij dat Vitesse met drie punten uit Nijmegen vertrekt. De Arnhemmers hadden de laatste weken moeite met scoren, maar zetten zondag drie doelpunten op het scorebord.

Manhoef, die zelf de derde treffer maakte, meldde zich na afloop bij ESPN. "We komen goed op voorsprong, daarna wordt het moeilijker. Na de 1-1 hadden we ook nog de hoop en bleven we hard werken. In de tweede helft hadden we de standaardsituatie. Oroz scoort altijd wel tegen NEC. Daarna moesten we scherp blijven. Je moet er op dezelfde manier weer ingaan na de staking."

"Ik vond dat we het goed deden, we waren hard aan het werk, ook al hadden zij meer de bal. Dat was wel onze game plan. De bal laten gaan en hun fouten laten maken. Dat dan bestraffen, dat hebben we gedaan", vervolgt Manhoef over de staking die na de 1-2 volgde. 

Vitesse kon de laatste weken het net niet vinden, maar bewerkstelligde dat wel in Nijmegen. "Als je wil winnen, moet je doelpunten maken. Dat hebben we de laatste weken nagelaten. Ik ben blij dat ik mijn doelpunt heb kunnen maken", besluit Manhoef.