Acht goals in zes duels: in topvorm verkerende Pavlidis treft Fortuna in Alkmaar

Pavlidis kan Gimenez evenaren op topscorerslijst en AZ aan tweede plek helpen

1 oktober 2023 om 11:00

ADVERTORIAL - AZ is bezig met een sterke seizoensstart en dat is vooral te danken aan Vangelis Pavlidis. De Griekse spits maakte de helft van alle Alkmaarse treffers en maakt ook dit seizoen weer een goede kans om topscorer van de Eredivisie te worden. De Uitblinker van Unibet richt zich deze keer op Pavlidis, met een verhoogde odd voor een goal van de spits!

Hoe werkt de Uitblinker?

De Uitblinker is een actie van Unibet waarbij een odd flink omhoog wordt gehaald. Deze keer valt de keuze op Pavlidis. Normaal ligt de odd voor een goal tegen Fortuna Sittard rond de 1.90, maar met de Uitblinker wordt deze naar maar liefst 2.60 geboost!

De actie is geldig voor alle spelers vanaf 18 jaar en bedraagt een maximale inleg van maar liefst €25! Weet Pavlidis ook doelpunt negen op het bord te toveren tegen Fortuna? Dan pak je maar liefst 2.60 keer je inleg!

Met acht goals en een assist in de eerste zes wedstrijden is Pavlidis bezig aan een topseizoen. De Griek bleef deze zomer in Alkmaar en dat lijkt tot dusver een grote overwinning voor AZ. Speel mee met de Uitblinker en pak die verhoogde odd!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust