Kramer ziet perfecte speelwijze voor Feyenoord: 'Dan winnen ze 100% van Ajax'

Kramer noemt één ding dat Feyenoord moet doen tegen Ajax: 'Dan winnen ze 100%'

22 september 2023 om 19:23

Michiel Kramer denkt dat als Feyenoord hetzelfde speelt als de laatste weken, dat de Rotterdammers dan honderd procent van Ajax winnen. De spits van RKC Waalwijk ziet gevaar in de Amsterdamse voorhoede, maar niet het gevaar waar de manschappen van Slot bang van moeten worden.

"De voorste vier van Ajax, dat zijn ook geen koekenbakkers, die kunnen ook wel voetballen", begint Kramer nog terughoudend over de Klassieker bij RTV Rijnmond. "Die kunnen ook uit het niets een kans creëren. Alleen denk ik gewoon dat Feyenoord als team veel verder is dan Ajax. Als ze brengen wat ze de afgelopen weken hebben gedaan, gaat Feyenoord honderd procent die wedstrijd winnen."

Oud-Feyenoorder Ali Boussaboun ziet de Rotterdammers ook als de favoriet, vooral als het publiek zich tegen de Ajacieden gaat keren. "Dat ga je straks ook krijgen, dat ze bij Ajax hun eigen spelers gaan uitfluiten. Bijvoorbeeld bij Steven Bergwijn toen hij tegen Marseille de bal kwijtraakte. Dan hoorde je licht gefluit richting de eigen aanvoerder vanaf de tribunes. Dat is natuurlijk ook niet bevorderlijk voor een team."