Coach AZ-opponent hoopt op riante bonus voor spelers na bijzondere comeback

Bonus lonkt voor spelers AZ-opponent: 'Spelers zijn helden, ze verdienen het'

22 september 2023 om 09:08

Bij Zrinjski Mostar heerst een jubelstemming na de bijzondere comeback tegen AZ. In het Conference League-duel stonden de Alkmaarders met 3-0 voor, maar de Bosniërs wisten de wedstrijd volledig om te draaien en wonnen met 4-3. Krunoslav Rendulic, coach van Zrinjski Mostar, heeft zijn spelers nu een premie in het vooruitzicht gesteld.

Rendulic noemt de comeback een heroïsche prestatie. In gesprek met N1 benadrukt hij dat dit de verdienste was van zijn spelers, niet aan een tactische zet. "Je kunt niet anders dan toegeven dat de spelers de helden zijn. Zo terugkomen van een 0-3 achterstand en nog met 4-3 winnen, tegen niet zo maar een team. Ik ken mijn spelers, ze hebben karakter en daar zijn we voor beloond", aldus de oefenmeester.

De coach rept over een financiële bonus voor de prestatie van zijn selectie, en roept de clubleiding op om de spelers meer te belonen dan normaal: "Ze verdienen een driedubbele premie, al is dat niet aan mij. De spelers verdienen het om een mooie beloning te krijgen en ik hoop dat de clubleiding hen daarmee nog meer kan stimuleren."