Paixão: 'Wat hij voor mij en mijn familie heeft gedaan, is niet te beschrijven'

Paixão: 'Wat hij voor mij en mijn familie heeft gedaan, is niet te beschrijven'

21 september 2023 om 13:28

Igor Paixão vindt het jammer dat Danilo afgelopen zomer is vertrokken bij Feyenoord. De twee Brazilianen werden vorig jaar goede vrienden bij Feyenoord.

Paixão maakte vorig jaar de overstap van Brazilië naar Europa. "Ik denk dat ik een maand of drie nodig gehad heb om te wennen. En nu voel ik me inmiddels helemaal thuis. Rotterdam is ook een schitterende stad om te wonen", zegt hij tegen Feyenoord Magazine. In zijn aanpassingsperiode was Danilo zijn steun en toeverlaat. "Hij was cruciaal voor mijn aanpassing hier het eerste seizoen."

"Hij kende Nederland, sprak de taal. Hij voelde echt als een broer voor me", vertelt Paixão. "Wat hij voor mij en mijn familie gedaan heeft, is bijna niet te beschrijven. Ik ben hem enorm dankbaar." Danilo werd door Feyenoord verkocht aan Rangers FC, wat betekent dat hij en Paixão elkaar een stuk minder zien. "Dat hij naar de Schotse competitie is vertrokken, is heel jammer. Ik mis hem, natuurlijk. Maar het leven gaat zoals het gaat, zo is voetbal ook. Ieder gaat zijn eigen weg."