Wieffer kijkt uit naar De Klassieker: 'Dan zal het hard tegen hard gaan'

Wieffer kijkt uit naar De Klassieker: 'Dan zal het hard tegen hard gaan'

20 september 2023 om 13:32

Mats Wieffer kijkt uit naar het duel met Ajax komende zondag. De middenvelder en zijn teamgenoten bij Feyenoord tankten vertrouwen na de overwinning in de Champions League op Celtic (2-0). Toch is hij op zijn hoede voor de confrontatie met de aartsrivaal.

"Ajax uit blijft gewoon een heel lastige wedstrijd", aldus Wieffer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En dat wij de afgelopen vier wedstrijden goed hebben gespeeld, betekent niet dat het een makkie wordt. Zeker niet zelfs. Ajax blijft gewoon een elftal met goede spelers."

Door de grote onrust in Amsterdam is het de vraag of Ajax wel vroeg druk durft te zetten tegen Feyenoord in de Johan Cruijff Arena. "Maar Ajax zal er vol voor gaan, ook zij moeten winnen", liet Wieffer optekenen. "Dan zal het hard tegen hard gaan. Wij moeten zondag gewoon goed zijn aan de bal. En misschien dat ze een andere speelstijl toepassen, zeker in het begin van de wedstrijd. Maar hoe dan ook: ik denk wel dat wij er met een heel goed gevoel naar toe gaan na vier goede wedstrijden achter elkaar."