Wedden op Feyenoord tegen Celtic in de Champions League

Ontketend Feyenoord treft Celtic in de CL: 50x je inzet voor een Rotterdamse zege!

19 september 2023 om 18:00
Laatste update: 19 september 2023 om 17:57

ADVERTORIAL – Het competitievoetbal is al weer even in volle gang, maar ook de groepsfases van de Europese toernooien gaan weer van start. Zo is ook de Champions League weer terug van weggeweest, waarin Feyenoord het in de eigen Kuip opneemt tegen Celtic. Unibet heeft een fraaie actie voor nieuwe gebruikers: pak 50x je inleg bij een Rotterdamse zege!

Feyenoord is los

De seizoenstart van Feyenoord was met twee gelijke spelen tegen Fortuna Sittard (0-0) en Sparta Rotterdam (2-2) voor hen teleurstellend, maar in de laatste drie wedstrijden kwam de ploeg van Arne Slot bijzonder goed voor de dag. Liefst zeventien keer werd er in totaal gescoord tegen Almere City (6-1), FC Utrecht (1-5) en SC Heerenveen (6-1). Nu komt Celtic naar De Kuip.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een account aan. Zorg ervoor dat je het nieuwe account verifieert en doe vervolgens een storting bij Unibet. Hierna verschijnt de boost. Ga naar de wedstrijd Feyenoord - Celtic en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je deze optie kiest, anders werkt de boost niet.

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg voor de bet bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook. Weet Feyenoord ook van Celtic te winnen in eigen huis? Dan pak je tot 50 euro! Wordt er gelijkgespeeld of verliest Feyenoord? Dan verlies je maximaal één euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust