De Visser baalt van Willem II: 'Doe dingen voor Chelsea'

De Visser baalt van Willem II: 'Doe dingen voor Chelsea, weet waar ik over praat'

7 september 2023 om 15:57

De situatie bij Willem II gaat Piet de Visser aan het hart. De 88-jarige meesterscout kijkt na het vertrek van trainer Reinier Robbemond en technisch directeur Teun Jacobs ook kritisch naar de rol van algemeen directeur Martin van Geel.

"Martin van Geel moet ook in de spiegel kijken", stelt De Visser in het Brabants Dagblad. Hij is pas net terug uit het ziekenhuis nadat hij begin deze week onwel werd en ten val kwam toen hij op bezoek was bij PSV, maar komt fel uit de hoek. "Het is natuurlijk nogal wat. De trainer weg, de technisch directeur weg. Maar ik vind toch ook dat Martin van Geel bij zichzelf te rade moet gaan. Natuurlijk heeft hij ook goede dingen gedaan, maar hij heeft Willem II sinds zijn aantreden niet op de rol gekregen. En hij heeft die mensen toch aangesteld."

Of Van Geel weg moet, wil De Visser niet zeggen. "Misschien moet hij het zichzelf niet meer aan willen doen om nog lang te blijven. Hij is ook niet meer de jongste." De voormalig topscout van onder meer Chelsea vindt het jammer dat hij de laatste jaren niet meer om advies is gevraagd. "Samen met Frans Bouwmeester gaf ik nog weleens tips. Ik drong mezelf niet op, maar ze konden altijd terecht bij mij voor vragen over spelers. Ik doe ook nog altijd dingen voor Chelsea, ik weet wel waar ik het over heb."