Gakpo juichte voor PSV: 'Vind het geweldig hoe het nu gaat daar, ben supertrots'

PSV kreeg steun uit Engeland: 'Geweldig hoe het nu gaat daar, ben supertrots'

5 september 2023 om 18:57

Cody Gakpo zat aan de buis gekluisterd, toen PSV het vorige week opnam tegen Rangers FC in de laatste voorronde van de Champions League. De speler van Liverpool volgt zijn oude club nog altijd op de voet en is blij met de recente prestaties in Eindhoven.

PSV haalde vorige week de groepsfase van de Champions League, door Rangers in eigen huis te verslaan. Gakpo volgde de wedstrijd met bovengemiddelde interesse. "Er was fysieke afstand, omdat ik er niet zelf bij kon zijn, maar dat is het enige, want ik zat er wel dicht op hoor, haha", lacht de aanvaller, die zich bij Oranje heeft gemeld, in gesprek met Voetbal International. "Ik vind het geweldig hoe het nu bij PSV gaat. Ze zijn heel goed gestart, met een hele goede ploeg."

"Natuurlijk heb ik nog veel contact met mensen binnen PSV, met jongens met wie ik lang heb gespeeld. Zoals bijvoorbeeld Jordan Teze, die ken ik al bijna twintig jaar", vervolgt Gakpo. "Armando Obispo ken ik natuurlijk heel lang, maar die is momenteel helaas geblesseerd. Noa Lang ken ik van Oranje, net als dat ik hier Joey Veerman weer zie. Ik ben supertrots op de spelers. En blij voor de supporters, want dat verdienen ze ook na lange tijd zonder Champions League."

"We zijn het een paar keer net misgelopen op het laatste moment, het is zo mooi dat het nu wel is gelukt. Na die 2-2 in Glasgow kreeg ik wel weer flashbacks naar vorig jaar. Maar ik hield vertrouwen en het kwam ook goed", besluit Gakpo.