Geïrriteerde Ten Hag haalt uit naar journalist: 'Welke wedstrijd heb jij gekeken?'

Geïrriteerde Ten Hag haalt uit naar journalist: 'Welke wedstrijd heb jij gekeken?'

3 september 2023 om 21:00

Erik ten Hag was zichtbaar geprikkeld na de late nederlaag die Manchester United leed op bezoek bij Arsenal. De Nederlandse manager haalde meerdere keren uit naar een verslaggever van beIN Sports, terwijl hij ook zijn onvrede over de arbitrage uitte.

Door twee treffers in blessuretijd liep United tegen een 3-1 nederlaag aan op bezoek bij Arsenal. Ten Hag verwijt zijn eigen spelers echter weinig. "Wij hebben erg goed gespeeld, ik zag een erg goed Manchester United. Maar dit was niet onze wedstrijd, alles zat tegen bij ons", zegt Ten Hag tegen beIN, waarna hij zijn pijlen op de arbitrage richt. "Als ik kijk naar de beslissingen..."

"Onze goal die werd afgekeurd wegens buitenspel: discutabel. De tweede goal van Arsenal: discutabel", gaat Ten Hag verder. "Ook draaide de VAR een penalty van Arsenal terug en iedereen zag dat hij (Arsenal-aanvaller Kai Havertz, red.) een 'schwalbe' maakte. Maar hij kreeg geen kaart. Veel viel dus tegen ons."

Als Ten Hag gevraagd wordt naar hoe United de controle verloor over de wedstrijd, haalt de United-coach uit naar de verslaggever van beIN. "We verloren de controle over de wedstrijd helemaal niet. Welke wedstrijd heb jij gekeken? Was je hier?" Van een afsluitende vraag over welke positieve punten United mee kan nemen uit de wedstrijd, wordt Ten Hag ook niet vrolijk. "Je hebt die vraag al gesteld", besluit de zichtbaar geïrriteerde oefenmeester.