Feyenoord-talent hakt knoop door en stopt op twintigjarige leeftijd met voetballen

Feyenoord-talent hakt knoop door en stopt op twintigjarige leeftijd met voetballen

31 augustus 2023 om 14:24
Laatste update: 31 augustus 2023 om 15:49

De twintigjarige Guus Baars, die onder contract staat bij Feyenoord, gaat al op twintigjarige leeftijd stoppen met voetballen. Dat meldt FC Dordrecht. De centrale verdediger beleeft naar verluidt geen plezier meer aan het voetballen.

Bij Feyenoord stond Baars nog één jaar onder contract, terwijl hij deze zomer werd verhuurd aan FC Dordrecht. Twee weken geleden maakte de jeugdinternational nog zijn debuut voor de Keuken Kampioen Divisie-club tegen Willem II, maar nu gaat hij zijn kicksen dus aan de wilgen hangen. Baars wil zich gaan focussen op andere zaken in het leven, in plaats van het profvoetbal.

Afgelopen week zat Baars al niet bij de Dordrecht-selectie tegen MVV Maastricht, terwijl hij nu ook afscheid heeft genomen van zijn teamgenoten. Dordrecht heeft het nieuws over de verdediger inmiddels bevestigd.

Baars doorliep de Feyenoord-jeugdopleiding en is geboren en getogen in Rotterdam. Vorig seizoen was hij actief in het O21-elftal van De Stadionclub. Aan het eerste elftal mocht hij nog niet ruiken.