AZ moet klus afmaken in Noorwegen: Pavlidis kan Alkmaar nog één keer doen juichen

AZ moet klus afmaken in Noorwegen: Pavlidis kan Alkmaar nog één keer doen juichen

31 augustus 2023 om 13:00

AZ staat donderdag tegenover SK Brann in het Noorse Bergen en moet winnen om een plek in de Conference League af te dwingen. Bij de Alkmaarders keren enkele spelers terug en kan Vangelis Pavlidis nog één keer van grote waarde zijn voor zijn ploeg. 

AZ speelde in eigen huis met 1-1 gelijk en moet daarom vol aan de bak in Noorwegen. De Alkmaarders kwamen na een uur op achterstand, maar Pantelis Hatzidiakos redde de ploeg nog even later. Met een odd van 2.30 is AZ de favoriet om in Bergen een overwinning te boeken. Trainer Pascal Jansen kan in de return eschikken over Mees de Wt, Myron van Brederode en Tiago Dantas.

De Alkmaarders zullen in dit listige uitduel rekenen op Pavlidis. De Griek staat in de belangstelling van Sevilla en vertrekt wellicht nog deze zomer, maar kan wel zijn ploeg naar Europa schieten voordat de overstap naar de Primera División wordt gemaakt. Scoort Pavlidis in Noorwegen? Dan pak je 2.60 keer je inleg.

Redt AZ het op de valreep op bezoek bij Brann? Een overwinning van AZ zonder tegendoelpunten met een goal van Pavlidis levert je 10.50 keer je inleg op! De Alkmaarders trappen om 19.00 uur af in Noorwegen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust