Steijn laat zich uit: 'Ik zou nog wel één positie versterkt willen zien'

Steijn onthult: 'Ik denk dat er nog wel iets aan gaat komen'

30 augustus 2023 om 16:27

Ajax is nog niet klaar op de transfermarkt. Trainer Maurice Steijn benadrukt op het persmoment voorafgaand aan de return tegen Ludogorets dat hij nog minimaal één versterking verwacht.

Op de persconferentie van donderdag kreeg Steijn de vraag of de aanwinsten over genoeg Ajax-DNA beschikken. "We hebben als staf met elkaar gezeten en aangegeven welke posities we wilden versterken. Aan welke voorwaarden moet een speler voldoen, ook met het oog op dat DNA", begint de oefenmeester. "Denk aan individuele kwaliteiten, bravoure, vooruit durven verdedigen, spelen voor de winst. Ik denk dat een aantal spelers die eigenschappen zeker bezit."

"De driehoek Tahirovic, Sutalo, Avila; dat zijn spelers die je best in de categorie gevestigde namen kunt zetten", aldus Steijn, die verklapt dat Ajax nog niet is uitgewinkeld. "Ik zou nog wel één positie versterkt willen zien." De trainer laat in het midden om welke positie dit gaat. "Ik denk dat er nog wel iets aan gaat komen, dat zullen jullie nog wel zien."

Mogelijk gaat het om Sivert Mannsverk. Ajax heeft interesse in de 21-jarige controleur van Molde FK, die ongeveer acht miljoen euro moet kosten.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!